Recommended Posts

Anyone else got problems signing in through Tapatalk?

 

I get "Log In Failed" and a bunch of HTML code when I try to sign in. iPhone 7+ on the latest iOS release. App Version 7.2.8

 

The same Login works on my PC, so it can't be that.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Lotusguy said:

Anyone else got problems signing in through Tapatalk?

 

I get "Log In Failed" and a bunch of HTML code when I try to sign in. iPhone 7+ on the latest iOS release. App Version 7.2.8

 

The same Login works on my PC, so it can't be that.

 

Thanks!

I second this

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Tapatalk plugin was updated yesterday. The issue is at the Tapatalk end, it's failing to validate our installation URL despite all settings being correct.

It's in the hands of Tapatalk tech support at the moment, I'll update this thread once they resolve the issue.

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've tried 5 different versions of the Tapatalk plugin with the same result - the file path to Tapatalk is correct but won't validate on their site.

I went so far as to install a plugin version for a prior release of Invision - that URL did validate, but the Tapatalk plugin is outdated and didn't work.

Sorry, but the issue is at the Tapatalk end. I'll keep chasing them up for a fix (no response yet).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sixth time is a charm. I found a version of the Tapatalk plugin that seems to be playing friendly. Please try again today and post an update here if it's still not working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tapatalk is back and I didn't do anything. They corrected the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks...Just tried & it's back. 

Share this post


Link to post
Share on other sites




Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tapatalk is updated to the latest release and appears to be working fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test post.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine seems to be working again.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

We should be fine for the foreseeable future for Tapatalk. Getting both the forum software and Tapatalk plugin up to date should have cleaned up any issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Community Software by Invision Power Services, Inc.