MoeFOH

Forum Update 24/08/19 - Tech Issues - Chatbox Re-enabled.

Recommended Posts

Hi All, 

We have run a minor maintenance update this evening. If you are experiencing any tech issues, then please post them in this thread. Nick and I will look into them and attempt to resolve asap. Thanks and apologies for any inconvenience. 

  • Currently we are aware there is a potential issue with the Chrome browser on Macs in creating a new post and in Chatbox not loading properly.

Update 25/8 

Chatbox appears to be the source of the problem, so we have temporarily disabled it. Post creation functionality should be back to normal now. And we're working on getting Chatbox back with the program asap. 

Thanks for your patience. 

Latest Update 25/8

Nick seems to have worked his magic and given Chatbox a good slap upside the head and it now appears to be behaving itself. Well done, Nick. 

All functionality seems restored to normal. However, please let us know if you are experiencing any other issues. 

Thanks. :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Techies,  

Here is my issue at the moment .

I cannot see the chat on my Windows computer with Chrome too. 

 

Best regards 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, SwissPEP said:

Hello Techies,  

Here is my issue at the moment .

I cannot see the chat on my Windows computer with Chrome too. 

 

Best regards 

Thanks. 

If you type a message in the chatbox and hit the enter button does the chat then appear as normal? That's what is happening for me at the moment. 

Also, can you create a new topic?

Share this post


Link to post
Share on other sites

MoeFOH - this morning US time I’m unable to load the Chatbox on iPhone (IOS) in Safari, just spins or see Chatbox on iPhone using Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, grizzlee said:

MoeFOH - this morning US time I’m unable to load the Chatbox on iPhone (IOS) in Safari, just spins or see Chatbox on iPhone using Chrome.

Thanks. If you post a message in the chatbox does it then load as normal? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
6 minutes ago, MoeFOH said:

Thanks. If you post a message in the chatbox does it then load as normal? 

Yes, sir in Safari. Don’t have that option in Chrome on iPhone.

 

However, if refresh Safari the posts are gone and it’s back to not seeing anything

Edited by grizzlee
Update

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, grizzlee said:

Yes, sir in Safari. Don’t have that option in Chrome on iPhone.

Thanks. Same here. So Chatbox is working partially, it's just not loading the message history upfront. 

Appreciate your help. We'll keep looking into it. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
37 minutes ago, MoeFOH said:

Thanks. 

If you type a message in the chatbox and hit the enter button does the chat then appear as normal? That's what is happening for me at the moment. 

Also, can you create a new topic?

Typing in ChatBox is OK ; just not loading itself automatically (history)

 

I didn't try opening a Topic or to post currently

 

Just trying to help FoH Tech Team 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, SwissPEP said:

Typing in ChatBox is OK ; just not loading itself automatically (history)

 

I didn't try opening a Topic or to post currently

 

Just trying to help FoH Tech Team 

Thanks! Appreciate it. :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just tried openning a new Thread/ Topic and it is OK 

 

Update infos:

The option to minimize the Chatbos in Chrome isn't available too 

 

Will do more test when back home (at office currently) with other browser such as Mozilla 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, SwissPEP said:

Just tried openning a new Thread/ Topic and it is OK 

 

 

 

Thanks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Google Chrome on my Dell PC, can't load the chat box and when I go to post a new thread/topic, it doesn't give me a text box to type anything into.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, FatherOfPugs said:

In Google Chrome on my Dell PC, can't load the chat box and when I go to post a new thread/topic, it doesn't give me a text box to type anything into.

Thanks. Looking into it asap. 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there. Chatbox won’t load for me on iphone / safari browser. Just FYI...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm using Android, and I can't seem to start a new topic... It now defaults to creating a poll..?!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, RDB said:

Hi there. Chatbox won’t load for me on iphone / safari browser. Just FYI...

 

24 minutes ago, mwaller said:

I'm using Android, and I can't seem to start a new topic... It now defaults to creating a poll..?!

Thanks guys. These seem to be the main issues affecting some but not all. We’re working on fixes. 

Please keep the info coming - issue+device+browser - those specifics really help us get to the root of the problem. 

Thanks for your patience. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also no chatbox, just the status indicator spinning.  Chrome on OSX.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update 25/8 

Chatbox appears to be the source of the problem, so we have temporarily disabled it. Post creation functionality should be back to normal now. And we're working on getting Chatbox back with the program asap. 

Thanks for your patience. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Latest Update 25/8

Nick seems to have worked his magic and given Chatbox a good slap upside the head and it now appears to be behaving itself. Well done, Nick. 

All functionality seems restored to normal. However, please let us know if you are experiencing any other issues. 

Thanks. :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there techies, I am using my I phone 10, for the last month I no longer get the 24/24 icon. I have to hit browse then online users then cigar disscusion forum to see 24/24. Hope you can solve this problem. Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Community Software by Invision Power Services, Inc.