FatPete

Pop up to chose safari or tapatalk on iOS

Recommended Posts

Hi for the last few weeks a pop up appears at the bottom of the screen to continue in Safari or Tapatalk, but it is not possible to pick Safari ( I don't use tapatalk). You then can't go past it & see that thread. 

Thanks 

Peter 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is annoying, but I just click "Continue" and have no issue seeing anything.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, FatPete said:

Hi for the last few weeks a pop up appears at the bottom of the screen to continue in Safari or Tapatalk, but it is not possible to pick Safari ( I don't use tapatalk). You then can't go past it & see that thread. 

Thanks 

Peter 

Hi Peter, 

Can you please post a screenshot here. That will help us understand the issue. 

Best regards, 

Ben

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sure, here it is. Can't get past this screen as the Safari button doesn't do anything when you tap on it , thanks 

 

IMG_7331.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, FatPete said:

Sure, here it is. Can't get past this screen as the Safari button doesn't do anything when you tap on it , thanks 

 

IMG_7331.PNG

When you say "Safari button," do you mean the Safari app logo or the "CONTINUE" button? If you click the "CONTINUE" button you can view the thread on Safari.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, sho671 said:

When you say "Safari button," do you mean the Safari app logo or the "CONTINUE" button? If you click the "CONTINUE" button you can view the thread on Safari.

I mean the continue button, it does nothing when pressed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MoeFOH can you please look into this

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, bayala said:

@MoeFOH can you please look into this

Roger that. I'll investigate. :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, FatPete said:

Sure, here it is. Can't get past this screen as the Safari button doesn't do anything when you tap on it , thanks 

 

IMG_7331.PNG

Hey @FatPete

I can't recreate this issue on my iPhone. Are you running the latest iOS version on your phone? If not, I would suggest updating to that and trying again. 

And I know you said you don't use it, but if Tapatalk is installed on your phone, then also try deleting it. 

Let me know. Thanks. :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, MoeFOH said:

Hey @FatPete

I can't recreate this issue on my iPhone. Are you running the latest iOS version on your phone? If not, I would suggest updating to that and trying again. 

And I know you said you don't use it, but if Tapatalk is installed on your phone, then also try deleting it. 

Let me know. Thanks. :thumbsup:

Hi I don't have tapatalk and I'm running my preferred iOS 11. On looking into things further, my friend uses iOS 13 and it works on that. Any chance the pop up could be removed so it works on iOS 11 again ?

 Thanks 

Peter 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, FatPete said:

Hi I don't have tapatalk and I'm running my preferred iOS 11. On looking into things further, my friend uses iOS 13 and it works on that. Any chance the pop up could be removed so it works on iOS 11 again ?

 Thanks 

Peter 

 

Pete, not sure, to be honest. I'll look into the site's Tapatalk settings. Have you been on iOS 11 the whole time? I.e. did this just start happening out of the blue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, MoeFOH said:

Pete, not sure, to be honest. I'll look into the site's Tapatalk settings. Have you been on iOS 11 the whole time? I.e. did this just start happening out of the blue?

Yes I've always been on iOS 11 and the pop up just appeared out of the blue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, FatPete said:

Yes I've always been on iOS 11 and the pop up just appeared out of the blue.

Same here. 
Everything is uptodate. 8A45187B-A34A-4EBC-9138-58C107B19A56.png.1601d57fb3ece0e5b979389443812f42.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/16/2020 at 3:04 PM, Perla said:

Same here. 
Everything is uptodate. 8A45187B-A34A-4EBC-9138-58C107B19A56.png.1601d57fb3ece0e5b979389443812f42.png

Thanks. Working to sort out why this is the case, as we haven't changed any settings. It seems iOS specific, which would indicate a change at their end. 

Bear with us, we'll nut it out soon and let you know what can be done. 

Cheers,

Steve.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/20/2020 at 11:13 PM, MoeFOH said:

@FatPete and @Perla, can you please check now and see if it's working?

Sorry for the delay, I've been away.

I am delighted to report that it's all fixed.

Thanks gentlemen,

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, FatPete said:

Sorry for the delay, I've been away.

I am delighted to report that it's all fixed.

Thanks gentlemen,

:thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, FatPete said:

Sorry for the delay, I've been away.

I am delighted to report that it's all fixed.

Thanks gentlemen,

I can second this. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Community Software by Invision Power Services, Inc.